Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Nick Jonas deelt lief jubileumbericht voor Priyanka Chopra

Nick en zijn vrouw Priyanka gingen zaterdag precies een jaar geleden voor het eerst met elkaar uit. De 26-jarige zanger deelde daarom een foto op Instagram die hij voorzag van een lief berichtje, gericht aan zijn 'muze'. "Een jaar geleden ging ik met een groep vrienden naar Beauty and the Beast in de Hollywood Bowl", begint de Jonas Brother zijn eerbetoon aan Priyanka.

"Een van die vrienden was de vrouw die later mijn beste vriend, mijn muze, mijn vertrouweling en mijn mooie vrouw werd. Ik ben zo dankbaar voor ons avontuur tot nu toe. Jij laat me elke dag weer lachen en je inspireert me om het beste uit mezelf te halen. Ik ben vereerd om jouw man te zijn. Ik hou van je", aldus Nick. De twee stapten afgelopen december in het huwelijksbootje.

'Dochter Lori Loughlin wist van fraude'

Olivia Giannulli was volledig op de hoogte van de universiteitsfraude van haar ouders, Lori Loughlin en Mossimo Giannulli. Dat meldt een insider aan Us Magazine. De bron stelt dat Olivia, die onder de naam Olivia Jade werkt als influencer, wist dat haar ouders een flinke som geld hebben betaald om haar formeel in het roeiteam te krijgen, terwijl ze die sport helemaal niet beoefent. "Ze vond alleen dat daar niets mis mee was."

Lori behoort tot een groep van vijftig Amerikaanse ouders die door de FBI van omkoping worden beschuldigd. De actrice en haar man zouden een half miljoen hebben overgemaakt aan een tussenpersoon, zodat Olivia (19) en hun andere dochter Bella (20) zouden worden toegelaten op universiteit USC. Volgens de insider was dat dan ook de enige school waar Olivia werd aangenomen.

Ashley Judd schikt niet met Harvey Weinstein

Ashley Judd is geen onderdeel van de miljoenenschikking die Harvey Weinstein lijkt te hebben getroffen met beschuldigers. Dat heeft de actrice dit weekend laten weten op Twitter. "Mijn juridische procedure is nog gaande en ik heb het voornemen Harvey Weinstein voor de rechter te slepen", schreef ze bij een nieuwsbericht over een mogelijke schikking van de oud-filmproducent.

De actrice beschuldigt hem van seksueel wangedrag en het dwarsbomen van haar carrière toen ze niet op zijn avances inging. Ook Rose McGowan heeft laten weten buiten de regeling te staan. Ze retweette een bericht over Ashley en liet daarbij weten: "Ik ben hier ook geen onderdeel van".

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook