Fajah Lourens bekritiseerd na deelname Vier handen op één buik

De fitness goeroe krijgt het flink te verduren.

Lees ook

Fajah Lourens krijgt het flink te verduren. De fitness goeroe deed jaren geleden mee met het programma Vier handen op één buik, waar ze destijds de hoogzwangere Romana begeleidde. De twee bleken allesbehalve een match te zijn en de twee kregen uiteindelijke een fikse ruzie. Romana's moeder haalt nu, jaren later, opnieuw uit naar Fajah.

Opgestookt

In de nieuwste Nieuwe Revu doet Mona een boekje open over de situatie. “Fajah was aan Romana gekoppeld, maar ze kregen vreselijke ruzie. Ik was bij de opnames; het was denk ik eerst allemaal te braafjes, waarna Fajah de boel heeft opgestookt. Ze hebben staan schelden als viswijven.”

Lees ook: Oud-deelnemers Vier Handen op één Buik doen boekje open

Vreselijke reacties

Volgens haar zou Fajah in dit geval de wijste moeten zijn. "Mijn dochter heeft er heel lang last van gehad, ze kreeg de meest vreselijke reacties." Mona is naar eigen zeggen helemaal klaar met Fajah en haalt in het interview nog één keer hard naar haar uit. Volgens haar had Fajah nooit mee mogen doen met het programma. “Je ziet nu ook aan de manier waarop ze met die d*ckpics omgaat dat het een ordinaire vrouw is. Het is bij haar actie-reactie en dat vind ik niet goed.”

Maarja, waar er twee vechten, hebben er twee schuld. Of het dus helemaal fair is om alle schuld in Fajah's schoenen te schuiven…

Bekijk hieronder het fragment waarin Fajah en Romana ruzie kregen.

Bron: Show Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook