Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Wesley Sneijder feest erop los met Lil' Kleine

De voetballer keerde dit weekend even terug in Nederland, om het kampioenschap van broertje Rodney te vieren. Rodney voetbalt bij voetbalclub DHSC, dat Wesley financieel steunt. "De hele familie Sneijder is enorm betrokken. Hij kijkt wedstrijden live mee vanuit Doha”, aldus zijn zaakwaarnemer Guido Albers. Naast de broertjes Sneijder was ook Lil' Kleine van de partij, en dat was niet alleen voor Wesley, maar ook voor zoonlief Jessey een grote verrassing. De 12-jarige is namelijk groot fan van de rapper en dus mocht een Instakiekje uiteraard niet ontbreken. Cute!

@lilkleine ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) op

Alex Maas ziet gevecht in de ring met Temptations Sidney niet zitten

Alex wil best weer de ring instappen, maar dan wel tegen een echte tegenstander. Zo ziet hij het niet zitten om met Temptations Sidney de ring in te gaan. "Dat zie ik net als bij Niels niet echt als een uitdaging. Ik wacht op een echte tegenstander, eentje waar ik wel voor moet trainen. Maar hij is van harte welkom. Ik stap niet opzij". Duidelijke woorden van Alex lijkt ons zo. Sidney heeft nog niet gereageerd op de woorden van Alex. Wel werd onlangs bekend dat Sidney het gevecht met zijn rivaal Morgan voor Boxing Influencers heeft geaccepteerd.

Musical Mamma Mia! stopt in september

De nieuwe Nederlandse versie van de musical Mamma Mia!, die sinds vorig najaar speelt in het Beatrix Theater in Utrecht, is in september voor de laatste maal te zien. Dat heeft directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland zondag bekendgemaakt tijdens de 250e voorstelling. De musical, waarin meer dan twintig nummers van de Zweeds popgroep ABBA te horen zijn, heeft inmiddels meer dan 350.000 bezoekers getrokken. Voor producent Stage Entertainment is het de derde keer geweest dat de musical Mamma Mia! werd opgevoerd.

In het Beatrixtheater zal vanaf februari de musical Tina, over het leven en werk van Tina Turner te zien zijn. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen in deze productie gaan spelen. De voorstelling trekt inmiddels anderhalf jaar volle zalen in Londen.

Bron: Telegraaf, Show, BuzzE Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook