Exclusief! Rodanya doet bizarre onthulling over bekentenis Danicio

Het blijkt meer dan alleen een wraakactie te zijn...

Lees ook

Nu de laatste aflevering van Temptation Island achter de rug is, mogen de kandidaten dan eindelijk hun mond opentrekken. Zo ook Rodanya. In Goedele on top reageerde ze onlangs al op de commotie rondom haar en Danicio, maar in een exclusief interview met Grazia klapt ze nu volledig uit de school.

Wraakactie

Danicio's wraakactie om in de laatste aflevering een boekje open te doen over zijn avonturen met Rodanya, bleek namelijk niet alleen om Morgan eens even de keiharde waarheid onder zijn neus te schuiven.

Lees ook: 'Deze Temptation Island verleiders hebben een relatie'

Betaald

De verleider zou eenmaal terug in Nederland, door RTL gestrikt zijn om uit de school te klappen. "Goedele Liekens zei in Goedele on top tegen me: 'Proficiat, jij hebt Temptation Island gered.' Daarin moet ik haar gelijk geven. Weet je, Temptation wil zoveel mogelijk sensatie creëren. Dit jaar hadden ze niets en dan wordt dit er met de haren bijgesleept. Zelf geeft Danicio aan dat hij betaald heeft gekregen voor zijn ontboezemingen. Ik weet niet of dat zo is, en om welk bedrag het dan zou gaan, maar ergens geloof ik het wel. Door zijn boodschap heeft Temptation toch nog jeu gekregen."

Dus toch betaald…

Het hele interview lees je volgende week in Grazia.

Tekst: Anette de Vries Beeld: Goedele on top

Laatste nieuws

Zie ook