Roxeanne Hazes openhartiger dan ooit over breuk met broer André

De deur zal altijd voor haar broertje open staan, zo laat de 26-jarige zangeres weten.

Lees ook

De familiebanden binnenin de familie Hazes zijn wat moeizaam. Zo hebben Roxeanne Hazes en haar broertje André Hazes al jaren geen contact meer. Toch staat de deur bij Roxeanne nog altijd open. Ze vertelt openhartiger dan ooit over de breuk.

Lees ook: Roxeanne Hazes verrast met nieuwe look

Fout

In een interview met Het Parool spreekt de 26-jarige over de "ruzie", dat zij als iets tussen haar en Dré zelf ziet. "Hij blijft mijn broertje, ik ga hem niet zwartmaken."

Zelf weet ze niet waardoor de familiebreuk precies is ontstaan, maar ze heeft wel zo'n vermoeden. "Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen." Volgens Rox was juist dát het moment wanneer het alleen maar erger werd. "Daarna zijn er over en weer dingen gebeurd waardoor we in een negatieve spiraal zijn beland. Daar heb ik nu geen zin meer in."

Positieve toekomst

Al met al kijkt de zangeres uit naar de toekomst, vol positiviteit. "Ik heb heel lang verdriet gehad om het feit dat we elkaar niet meer zien, maar inmiddels ben ik gelukkig met mijn gezinnetje. De deur zal altijd voor hem open blijven staan, maar het is prima zo. Het komt in de beste families voor, alleen zijn wij toevallig bekend."

André

Eerder liet Roxeanne al weten dat de deur altijd voor hem openstond, maar André vond het wel prima zo en sloot een hereniging uit. "Ik heb totaal geen hekel aan mijn zus. Ze is mijn eigen bloed, dus ik denk dat ik de deur wel open doe. Maar hoe het nu gaat, is prima. Als er ooit iets met mijn zus aan de hand is, zal ik denk ik wel voor haar klaar staan."

Bron: Het Parool, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook