Wil je hebben: de swimwear collectie van H&M x Love Stories

Maar dan ook echt álles...

Lees ook

Omcirckel 13 juni in je agenda: op die dag lanceren H&M en Love Stories opnieuw een gezamenlijke collectie. Na het succes van de eerste samenwerking kozen ze deze keer voor swimwear.

Inspiratie

Founder van Love Stories, Marloes Hoedeman, is uiteraard razendenthousiast over alweer de tweede samenwerking met H&M. “Toen H&M weer contact opnam, was ik net terug van een reis naar Ibiza. Rijdend in een roze truck trok ik over het eiland en ik verbleef in een prachtig boetiekhotel, Los Enamorados, dat een prachtig kleurenpalet had van roze en oranje tinten. Samen met de jarenzeventig beelden van zwembad- en surfplekken van de Amerikaanse fotograaf Slim Aarons vormde dit de inspiratie voor de collectie.”

Lees ook: Dit zwempak heeft een wachtlijst van maar liefst 7.000 mensen

Succesformule

Hoewel Love Stories ook zelf een eigen swimwear-collectie heeft, zou ook de collectie voor H&M zo uit haar eigen collectie kunnen komen. “Op Instagram zag ik dat veel meiden het water in doken in onze lingerie. Dit deed mij in 2016 besluiten een swimwear-collectie te beginnen voor Love Stories. Bij het ontwerpen van de H&M Swim Club-collectie zijn we trouw gebleven aan de succesformule van Love Stories. De badkleding heeft dezelfde vormen, fun en mismatchende spirit als onze lingerie.”

Haar favoriete stuk van de collectie? Zonder twijfel de wetsuit! “Zelf ben ik gek op surfen en bodyboarden, het liefst lig ik de hele dag op een plank in het water. Ik kon nooit een wetsuit vinden in coole kleuren, dus besloot ik ’m zelf te ontwerpen. Deze variant heeft een mooie mix van roze en oranje pasteltinten en is ook leuk te combineren met een jeans.”

Bekijk hieronder een deel van de collectie.

Productie: Pip Peters Beeld: Gregory Harris

Laatste nieuws

Zie ook