Lil’ Kleine deelt groot nieuws op Instagram

We zijn benieuwd!

Lees ook

2019 is hét jaar voor Lil' Kleine. Hij wordt niet alleen voor het eerst vader, maar heeft op Instagram nog meer groot nieuws gedeeld.

John de Mol

De rapper heeft de handen ineen geslagen met Talpa Social. Samen bundelen zij hun krachten voor de lancering van een nieuw lifestylemerk voor jongeren van 15 tot 24 jaar. Met het platvorm willen zij jongeren inspireren om hun dromen na te jagen. Op Instagram is te zien dat ze samen het contract ondertekenen.

Jorik spreekt lovende woorden over 'zijn voorbeeld', John de Mol, tevens oprichter van Talpa Network. "John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen." Lil Kleine wordt mede-oprichter en ambassadeur van het nieuwe merk.

Lees ook: Jaimie Vaes onzeker over uiterlijk tijdens zwangerschap

Ook John zelf is te spreken over de samenwerking. "Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is. Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven."

Geloof

"De content van het platform speelt nauwlettend in op de behoefte van jonge bezoekers waarbij het geloof in eigen kunnen wordt benadrukt. Daarbij biedt het platform ruimte voor inbreng van jong aanstormend talent. Het nieuwe jongerenmerk zal vanuit Talpa Social opereren, de unit waar op dit moment ook al hoogwaardige content voor StukTV, Gierige Gasten en Social1nfluencers wordt gecreëerd. Vanuit Talpa Social zal ook de kruisbestuiving met de andere Talpa entiteiten voor het merk worden gezocht, waaronder de tv-, radio- en event takken van het bedrijf, om zo een cross mediaal aanbod te genereren." Wij zijn benieuwd!

Major move 😉

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Bron: Instagram, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook