Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geordie Shore's Marnie maakt geslacht kindje bekend

Nadat ze eind april bekendmaakte in verwachting te zijn van haar eerste kindje, heeft de realityster nu ook via Instagram onthuld wat het geslacht is. Samen met vriendlief Casey Cody organiseerde Marnie een gender reveal, waar het geslacht door middel van een confettikanon bekend werd gemaakt. En aan de blauwe kleur is te zien dat Marnie en Casey een jongetje verwachten. "Woorden kunnen niet omschrijven hoe het voelt om een band op te bouwen met je kindje terwijl hij maandenlang in je buik zit. Casey en ik zingen iedere avond voor onze baby en we hebben een diepe connectie met hem. We kunnen niet wachten om hem te ontmoeten."

Teddy Bijkerk showt muzikaal talent

Met een vader én moeder die allebei een aardig toontje kunnen zingen, kan het haast niet anders dan dat Teddy een muzikaal talent wordt. Of sterker nog: al is. Op een filmpje dat Waylon via Instagram deelt is te zien hoe de kleine meid als een ware musicus de piano bespeelt. Ook kraamt ze er wat hoge noten uit, wat eigenlijk maar één ding kan betekenen: Teddy stapt in de voetsporen van haar beroemde ouders.

JayJay Boske datet met Carolina van Doremalen

Echte liefde gaat door de maag, dus dat komt goed uit voor JayJay. Hij blijkt namelijk foodexpert Carolina van Dooremalen aan de haak te hebben geslagen. De twee verschenen vorige week samen op de rode loper tijdens de FHM500 Awards. "We zijn nu een paar maanden aan het daten, Chris (hoofdredacteur FHM, red.) is een vriend van ons allebei en we waren uitgenodigd, dus dit vonden we wel het perfecte moment", aldus Carolina. Ook JayJay heeft inmiddels laten weten dat de geruchten inderdaad kloppen. "Als ik mijn droomvrouw mag omschrijven, dan is zij het!”

Bron: TagMag, Flair, FHM, Telegraaf Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook