Jongen leent laptop van familievriend en doet vreselijke ontdekking

OMG!

Lees ook

Om zijn eigen laptop te repareren, had een jongen uit de Amerikaanse staat Texas een andere laptop nodig. Daarom leende hij die van Joe, een 65-jarige vriend van de familie. Maar toen hij eenmaal bezig was, duurde het niet lang voor de jongen een vreemde map tegenkwam…

Naaktfoto's

Uit nieuwsgierigheid besloot hij een kijkje te nemen in de map, maar wat hij daar aantrof, had hij nooit verwacht te zien. Op de computer vond de jongen allemaal naaktfoto’s van zijn zusje, die amper tien jaar oud is. Hij bracht de laptop direct naar zijn ouders, die de man vroegen om langs te komen.

Lees ook: Aha: zo verbrand je zittend achter je bureau tóch calorieën

Verdwijnen

De man vroeg de ouders van het meisje om de politie niet te bellen, maar natuurlijk deden zij dit uiteindelijk wel. "Het is niet duidelijk of hij openlijk en expliciet heeft toegegeven dat hij het gedaan heeft, maar hij zei wel dat hij een probleem had. Hij beloofde om te verdwijnen en nooit terug te komen", staat in het rapport.

Achter slot en grendel

Na onderzoek bleek ook dat de 65-jarige man het meisje al jaren seksueel misbruikte en dat ook deed bij haar oudere zus toen die dezelfde leeftijd had. Hij zit nu in de gevangenis in afwachting van zijn straf.

Bron: Mirror, Beeld: Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook