Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 29 t/m 4 juni!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 29 t/m 4 juni!

Waterman 21 januari – 19 februari

Krijg je geen aandacht van je baas? Teleurgesteld mopperen achter je bureau helpt niet. Doe gewoon wat je moet doen en check met een schuin oog vacatures voor je droombaan. Wat wilde je worden als kind? Verdiep je in opleidingen.

Maagd 24 augustus – 22 september

Hoppend tussen strandbars, gezellige terrasjes en bruine cafés is het goed flirten. Maakt niet uit of je al bezet bent, jij geniet van veel aandacht deze week. Op het werk is zelf de eerste stap zetten nu belangrijk.

Vissen 20 februari – 20 maart

Dromerige energie maakt je mellow en heel passief. Vat dingen die anderen doen, laten en zeggen niet persoonlijk op. Mensen nemen jou ook met een korrel zout: spelen met de waarheid is je deze week zeker niet vreemd.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Fijnbesnaard als je bent, weet jij bij je nieuwe baan al snel hoe de hazen lopen. Bovendien heb je een bijzonder talent om door pokerfaces van potentiële zakenpartners heen te kijken. Je baas maakt er dankbaar gebruik van.

Ram 21 maart – 20 april

Iets nieuws bereiken is jou wel toe- vertrouwd. Jezelf over de top pushen ook. Doe een stapje terug en bekijk opnieuw waar je staat. Jezelf met anderen vergelijken is verleidelijk, maar maak er geen gewoonte van. Laat iedereen in zijn waarde.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

‘Geen risico, geen lol’, dat is je motto deze week. Je bent op jacht en succes hangt helemaal van je aanpak af. Je flirt-sterren staan niet bijzonder goed, dus pak het voorzichtig aan. Of ga voor vriendschap, dat kan ook.

Stier 21 april – 21 mei

Met je kop door de muur willen levert deze week behoorlijke bulten op. Dat geldt vooral voor de liefde. Zijden handschoentjes aantrekken werkt niet, trek er liever samen op uit. Ga indoorskydiven of -waterskiën. De adrenaline duwt je uit de dip.

Boogschutter 23 november – 21 december

Oogcontact met je nieuwe buur brengt jouw fantasie op hol. Je buikgevoel blijkt ook deze week behoorlijk te kloppen, want het gevoel is wederzijds. De kans dat hij/zij vaak bij je aanbelt, is groot.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Hartkloppingen, zweet in je handen en filmster-scènes. Venus zit je achter de broek met moois en liefs. Was je een party girl, dan ben je nu mak als een lammetje. Geniet van de rust in combinatie met buikvlinders.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Fair trade is helemaal je ding. Heb je ooit overwogen om een webwinkel te beginnen? Jouw idee of product slaat nu aan, dus zet er alles op in. Huur een specialist in voor de technische details. Vindbaarheid is key!

Steenbok 22 december – 20 januari

Negatief denken en piekeren over die ex brengen je niets dan een slecht humeur. Deze week reageer je overal erg emotioneel op. Oud zeer komt bovendrijven, en dat is mooi, want het geeft je de kans om er voorgoed mee af te rekenen.

Tekst: Viola Robbenmondt

Laatste nieuws

Zie ook