‘Wesley en Yolanthe weer samen’

Yay!

Lees ook

Twee maanden geleden maakten Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau bekend dat ze een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Toch laat Privé weten dat Yolanthe en Wesley weer gaan samenwonen. Zou het dan toch weer goed zijn tussen de twee?

Toekomst

Een bekende van de familie laat aan Privé weten dat Wesley en Yolanthe hun huwelijk weer een kans geven. ''De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in", aldus de anonieme bron.

"In de afgelopen maanden hebben ze uitgezocht in hoeverre ze elkaar missen. Ze hebben beiden hun eigen uitleg over hoe het mis is gegaan. Yolanthe kreeg op een gegeven moment meer vrijheid om aan haar eigen carrière te werken. Wesley ging op dat moment in Qatar voetballen. Er ontstond een situatie waar ze achteraf niet gelukkiger van werden. Ze zagen elkaar steeds minder en groeiden uit elkaar.''

Lees ook: Yolanthe heeft groot nieuws!

Samenwonen

Ook zou Wesley aan de bron hebben verteld dat het weer helemaal goed gaat komen tussen de twee. ''Wat niemand nog weet, is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen met elkaar door. Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in, maar daar willen we aan werken en daar gaan we oplossingen voor vinden. We zijn te veel zonder elkaar geweest. Dat moet niet. We gaan ook weer samenwonen", aldus de bron.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook