GOT-acteur Kit Harington opgenomen in kliniek

"Hij realiseerde zich: dit is het, dit is het einde''

Lees ook

Onlangs kwam er een einde aan de populaire serie Game of Thrones. Niet alleen fans, maar ook de acteurs hebben het er maar moeilijk mee om afscheid te nemen van de achtdelige show. Acteur Kit Harington, die in de serie Jon Snow speelt, heeft zich laten opnemen in een kliniek voor drank- en stressproblemen, zo meldt The New York Post en Page Six.

Gemis

Zo zou hij zichzelf, volgens bekende bronnen, onder andere hebben laten opnemen vanwege het gemist van Game of Thrones. "Hij realiseerde zich: dit is het, dit is het einde. Ze hebben hier jarenlang zo hard aan gewerkt. Hij vroeg zich af: wat nu?'', aldus een vriend van Kit.

Lees ook: Fans spotten grote fout in laatste aflevering Game of Thrones

Kliniek

Momenteel zit de acteur in een kliniek in Connecticut, waar hij niet alleen psychologische coaching, maar ook gedragstherapie en meditatie-oefeningen uitvoert. De acteur had al een langere tijd van stress, uitputting en alcoholproblemen en dit zag als zijn enige uitweg.

Volgens dezelfde bronnen zou zijn vrouw, Rose Leslie, momenteel een grote steun voor hem zijn. "Ze is een buitengewone steun. Iedereen om hem heen wil dat hij rust krijgt. Dat is wat hij op dit moment nodig heeft, rust.''

Bron: Cosmopolitan Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook