Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Heftige scheiding voor Touriya Haoud met ex-man

Het koppel dat in totaal negen jaar samen was, is sinds 2014 al van elkaar gescheiden. Toch begint het gevecht nu pas. Haar ex-man Greg heeft inmiddels een nieuwe liefde en gezegd dat hij naar New York wil verhuizen. Touriya zou best mee kunnen gaan naar Amerika om er voor de kinderen te zijn, maar nu wil haar ex-man naar een stad in North Carolina en dat ziet de brunette totaal niet zitten. Wanneer het ook nog eens blijkt dat Greg de volledige voogdij over de kinderen eist, pakt ze het gevecht met beide handen aan.

Jim Bakkum showt transformatie

De acteur heeft flink wat uren in de sportschool gezeten voor het tweede deel van de film Onze jongens. Op Instagram deelt hij het resultaat en het is verbluffend. "Bij mijn personage Jorrit in Onze jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor/na foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren", schrijft hij onder foto's.

Bij mijn personage Jorrit in Onze Jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor/na foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren. Wat training en voeding doen voor je hele ‘zijn’ is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, voel me energieker. En ook zit mijn haar beter, maar weet niet of dat perse met het trainen te maken heeft. 😂 • Ik heb de mazzel dat ik dit proces nu al twee keer heb kunnen doen voor de film, maar ook zonder een film als doel zijn er altijd andere doelen die je kunt stellen. Zorg dat je goede begeleiding hebt, in wat voor vorm dan ook. Ik word al jaren goed begeleid door @3sixty5personaltraining en dan met name Kay en Randy. Natuurlijk heb ik niet altijd zin en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken. Net mijn voorlopig laatste training gehad, want morgen vliegen we met de hele ‘Onze Jongens’ bups naar Miami! 🌴✈️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Dit is het EOTBDD-meisje dat in het ziekenhuis is beland

Yasmine is niet op haar mondje gevallen en ook haar vuisten zet ze in wanneer dat nodig is. Ze liet aan Shownieuws weten een meisje van het programma in elkaar geslagen te hebben en op trailerbeelden lijkt dat inderdaad te kloppen. Het gaat waarschijnlijk om de danseres Rowan die in aflevering 3 of 4 de villa zal betreden. Wat de reden van de vechtpartij was, is nog niet bekend, maar Yasmine zei erover dat ze het "dubbel en dwars verdiend had".

Bron: Shownieuws, RTL Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook