Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Pommeline en Lizzy delen pikante kiekjes

De verleidsters gingen nog net niet uit de kleren voor hun nieuwe kiekjes op Instagram. Zo poseerde Pommeline in prachtige lingerie voor een fotoshoot en postte Lizzy wat throwback pics tijdens haar verblijf op Temptation Island. Wat een babes!

Zijn EOTB-Lisa en Jeffrey een koppel?

Op de Instagram stories van Lisa is te zien dat ze het erg gezellig heeft met de ex-vriend van Barbie tijdens een romantisch diner. Op een live-video vraagt ze aan haar volgers of de twee mee moeten doen aan Temptation Island. Betekent dit dat ze samen zijn?

Glennis Grace zet twee mega tattoo's

De zangeres heeft er weer twee prachtige kunstwerken bij. In haar nek heeft ze een enorme roos laten zetten en op haar hand een vlinder. ''Eindelijk heb ik mijn roos en vlinder'', schrijft ze op Instagram, waar ze trots foto's van het eindresultaat deelt.

Bron: Tagmag, Shownieuws Beeld: Goedele on Top, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook