Exclusief: Rodanya klapt uit de school over Morgan en Danicio

Rodanya heeft besloten álles te vertellen

Lees ook

Tegen wil en dank werd Rodanya (20) de smaakmaker van ’t saaiste seizoen van Temptation Island ooit. Zoende ze met Danicio en deelden ze zelfs ’t bed? Aan Grazia vertelt ze háár verhaal.

Kusje

Rodanya en Danicio hadden een goede klik, ook buiten de camera’s om. "Tijdens onze dreamdate heb ik hem een kus gegeven. Hij ging daarna op de grond slapen, ik in het bed. De dag erop namen we afscheid. Ik maakte me op voor het laatste kampvuur. Ik wist dat er geen beelden van die avond waren, maar had me wel voorbereid op geluidsfragmenten van die kus. Ik verwachtte een boze Morgan aan te treffen, maar hij leek een ander persoon dan vóór Temptation. Lief, vol waardering."

"Het kusje met Danicio kwam niet aan de orde, ik dacht: als jullie zo stom zijn om er niets mee te doen, dan vertel ik het Morgan lekker buiten de camera’s om. Het programma was me uiteindelijk toch voor: in de laatste aflevering kwamen ze ineens met vage beelden en kusgeluiden op de proppen. Het leek allemaal veel spannender dan het was. Zouden ze het achteraf bewerkt of aangedikt hebben? Dat spookt wel door mijn hoofd. Het blijft een tv-programma. Dingen worden voortdurend verdraaid en in een andere context geplaatst."

Lees ook: Rodanya doet bizarre onthulling over bekentenis Danicio

Over en uit

"Ik nam me voor om hem in Nederland over die kus te vertellen. Maar vlak na zijn charmeoffensief bij het laatste kampvuur ging het alweer mis. Ik besefte dat hij helemaal niet veranderd was. Terug in Nederland was alles precies hetzelfde. Daarna heb ik het uitgemaakt."

Ik sprak met Danicio af om bij te kletsen tijdens een etentje. Die avond hebben we sex gehad. Ik had geen gevoelens voor hem, ik ging mee in het moment. Ons contact heeft ongeveer een maand aangehouden, waarin we elkaar drie, vier keer hebben gezien. Toen ben ik, heel naïef, toch weer teruggegaan naar Morgan. Danicio vond het niet leuk dat ik hem liet vallen voor mijn ex. Hij koos ervoor om alsnog een boekje open te doen tegenover Temptation, vóórdat ik het überhaupt zelf aan Morgan had kunnen vertellen.

Lees ook: Temptations Rodanya valt keihard door de mand

Zand erover

"In april appte Danicio me. Ik heb hem verteld dat ik niet blij was met zijn actie, maar zand erover. We hebben elkaar daarna nog een keer gezien tijdens een boeking. Sindsdien is ons contact verwaterd. Spijt heb ik niet. Dingen gebeuren met een reden, maar als ik het terug kon draaien, had ik niet aan het programma meegedaan."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Tekst: Anette de Vries

Laatste nieuws

Zie ook