Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Miley haalt uit na ongewenste zoen van fan

Miley Cyrus heeft op Twitter gereageerd op een incident in Spanje dit weekend, waarbij een fan haar beetpakte en zoende.

"Ze kan aanhebben wat ze wil. Ze kan maagd zijn. Ze kan het met vijf verschillende mensen doen. Ze kan met haar echtgenoot zijn. Ze kan met haar vriendin zijn. Ze kan naakt zijn. Maar ze kan NIET vastgepakt worden zonder haar instemming", schreef de zangeres dinsdag op Twitter. Ze voegde de hashtag #DontFuckWithMyFreedom toe, een regel uit haar nieuw single Mother's Daughter.

🖤 . . @mileycyrus

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@wealllovemiley) op

Anna Kendrick zeikt op sociale media Amsterdam af

In haar Instagram Stories kraakt de 33-jarige Hollywoodster de hoofdstad van Nederland helemaal af. "Amsterdam blech.. Het is echt walgelijk hier. Het is vreselijk. Niemand vindt dit leuk. Niemand is zelfs ook maar onder de indruk", aldus de actrice, bekend van onder meer de Twilight-filmserie, Up In The Air en Pitch Perfect. "Het is absoluut verschrikkelijk. Amsterdam, je bent lelijk." In het laatste shot komt Anna terug op haar woorden. "Amsterdam, ik maakte maar een grapje. Ik houd van jullie. Het is prachtig hier."

Crewlid Bond 25 gewond door explosie op set

Een gecontroleerde explosie op de set van de nieuwe James Bond-film in Londen heeft schade veroorzaakt aan het decor van de film. Ook is een crewlid lichtgewond geraakt; het slachtoffer bevond zich niet op de set. Dat hebben de producenten dinsdag bekendgemaakt via de sociale media.

Volgens de Britse krant The Sun zou er niet één, maar zouden drie explosies op de set zijn geweest. Het ongeluk zou zijn gebeurd toen een stunt met een vuurbal in de set van een laboratorium werd geoefend. Een anonieme bron spreekt van "totale chaos". Het crewlid zou gewond geraakt zijn toen een stuk decor op hem viel. De set zou na het ongeluk zijn afgesloten voor onderzoek.

Laatste nieuws

Zie ook