Doutzen Kroes: 'Ik ben ook niet perfect'

"Ik vond het zó spannend"
Doutzen Kroes: 'Ik ben ook niet perfect'

Zo staat ze te shinen op het Met Gala, zo schittert ze in de nieuwste Hunkemöller-campagne voor haar swimwear-collectie. Maar ook Doutzen Kroes is niet perfect, vertelt ze aan Grazia.

Nuchter

Wie Doutzens Insta een beetje volgt, ziet humor, maar ook wijze woorden. Plus verjaardagswensen aan de grootste namen als Bella Hadid en andere medemodellen en natuurlijk een keur aan modebeelden, zoals laatst nog de cover van de Duitse Vogue, waar ze met haar kinderen op staat.

In haar Stories neemt ze ons mee in haar leven, dat soms jaloersmakend is en soms bijna zoals dat van ons, wanneer ze in de tuin in Friesland met haar gezin aan het voetballen is. Daarmee laat het topmodel zien dat ze gewoon die nuchtere Friese vrouw is gebleven, die ook gewoon nog nerveus is, ondanks alle grote events die ze al heeft meegemaakt.

Lees ook: Doutzen Kroes onthult hét geheim voor een spannend huwelijk

Niet perfect

Je verwacht het misschien niet altijd, maar ook Doutzen is gewoon mens. "Laatst moest ik een heel grote tv-show presenteren. Ik vond het zó spannend. Ik mediteer heel veel, en dan niet echt in de traditionele vorm maar ik probeer mijn gedachten gedurende de dag in het hier en nu te houden. Gewoon tijdens het fietsen, of tijdens een kopje thee. En ik praat heel veel. Dat helpt ook enorm, het ventileren van je gedachten, vooral bij mijn familie en een paar vrienden die dicht bij mij staan", vertelt ze.

"Maar voor deze show kreeg ik mezelf bijna niet gekalmeerd, dus dat mediteren helpt duidelijk niet altijd, haha. Ik heb toen gekeken naar de Ted Talk van Brené Brown over je kwetsbaar opstellen. Dat was heel toepasselijk en gaf mij de rust om erop te vertrouwen dat alles goed zou komen. Maar ik ben dus ook niet perfect."

Lees ook: Doutzen Kroes bedolven onder kritiek na sexy video

Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75c944bdffd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });