Wendy en Erland weer samen gespot

Wat een lieve foto!

Lees ook

De huwelijkscrisis tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard hielden de gemoederen flink bezig. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en lijkt het langzaamaan weer goed te komen.

Huwelijksperikelen

Het sprookje tussen de twee leek begin dit jaar uit elkaar te knappen, nadat de twee een statement naar buiten brachten over hun huwelijksperikelen. Het ging al langere tijd niet lekker tussen het stel en het was maar de vraag of dat hun huwelijk het zou overleven.

Lees ook: Is dít het bewijs dat de huwelijkscrisis tussen Wendy en Erland voorbij is?

Still workin' on it

Inmiddels zijn er een paar maanden overheen gegaan, waarbij de twee ongetwijfeld hard aan hun huwelijk hebben gewerkt. Zo vertelde Albert Verlinde eind mei in 6 Inside dat de twee samen met dochter Lizzy in Disneyland Parijs waren gespot. “We weten al dat ze hartstikke goed met elkaar omgaan. Het is nog steeds niet helemaal goed tussen de twee, maar ze werken er hard aan."

Het blijkt niet het enige uitje te zijn dat het stel met Lizzy op de planning had staan. Afgelopen week genoten Wendy en Erland samen met hun dochter van het spectaculaire concert van Marco Borsato & Co., waarvan een liefdevol kiekje op Instagram werd geslingerd. Zou de donkere wolk boven hun huwelijk langzaamaan verdwijnen en wordt het alsnog een happily ever after? De tijd zal het leren…

Bron: Mediacourant Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook