doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Love Islands Chey deed ooit mee aan HNTM

Niet alleen Melany is een oude bekende - zij had namelijk een tijdje een relatie met Temptation Island-verleider Karim -, ook Chey hebben we al eerder gezien. Het 24-jarige model deed in 2013 - toen nog onder de naam Cheyenne Naomi - als 18-jarige vrouw mee aan het zesde seizoen van Holland's Next Top Model, waar ze het tot de laatste tien schopte. Ver kwam ze helaas niet in het programma, aangezien ze in aflevering één geëlimineerd werd. Gelukkig heeft het programma haar geen windeieren gelegd. Ze is namelijk succesvol model in onder andere Los Angeles. Op liefdesgebied gaat het haar helaas een stuk minder voor de wind, maar wie weet brengen de avonturen van Love Island daar gauw verandering in.

André Hazes doet aanzoek

André Hazes is eindelijk op zijn knieën gegaan! Maar, niet voor zijn grote liefde Monique. In de Kuip zong hij een duet met Marco Borsato waarna het publiek een bijzonder aanzoek te zien kreeg. André, die vijf dagen in de show van Marco te zien was, ging op zijn knieën voor zijn collega slash vriend. "Wil jij alsjeblieft bij mij te gast zijn in Ahoy?" Hij kreeg van Marco een volmondige JA!

Holly Mae Brood in film Daphne Deckers

Sanne Langelaar, Holly Mae Brood en Julia Akkermans zijn toegevoegd aan de cast van Alles is zoals het zou moeten zijn, de verfilming van de debuutroman van Daphne Deckers. Ook Jelle de Jong, Renee Fokker, Victoria Koblenko, Meral Polat en Patrick Stoof zijn in bijrollen te zien in de film, maakte distributeur Dutch FilmWorks vrijdag bekend.

De opnames van de komedie, waarin Jan Kooijman en Barbara Sloesen de hoofdrollen spelen, beginnen dit weekend.

Bron: RTL Beeld: Instagram, Love Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');