Love Island wéér onder vuur na aflevering

Oei!

Het gloednieuwe seizoen van de Nederlandse Love Island is in volle gang. Al meteen na de eerste aflevering kwam er kritiek: de voice over zou verschrikkelijk zijn. En hoewel de makers daar meteen werk van maakten, zijn kijkers nog steeds niet tevreden.

Vertrek

Op social media was lang niet iedereen te spreken over de aftrap van hét programma waarin tien vrijgezellen in een villa worden gestopt en hopen de liefde te vinden. De voice-over was het probleem; zowel in België als in Nederland waren mensen not amused. Zo werken de mannen sommige kijkers enorm op de zenuwen en ze zagen hen dan ook liever vertrekken dan blijven.

Zie ook: Zo zag Love Islands Matthy er vroeger uit

Nieuwe stem

Zo gezegd, zo gedaan. In België werd besloten om de stemacteur geen platte grappen meer te laten maken. In Nederland gingen ze nog een stapje verder: voice over Rinie van Elzen, ook de stem achter Geer & Goor, mocht zijn tas pakken en plaatsmaken voor een nieuwe "stem": YouTuber Kaj van der Ree.

In aflevering elf was voor het eerst de nieuwe voice over te horen. Maar ook nu zijn kijkers niet tevreden, blijkt uit social media berichten. Sterker nog, sommigen verlangen zelfs terug naar Rinie…

Bron: Lovereality

Laatste nieuws