Zien: unieke vakantiefoto uit de oude doos van Beatrix

Wat leuk!

Lees ook

Beatrix op vakantie, we zien het niet vaak. Het koningshuis trakteert ons daarom op een unieke foto van de prinses uit de oude doos.

Throwback

De koninklijke familie is tegenwoordig ook op Instagram te vinden, waar ze leuke updates en een kijkje achter de schermen delen. Meestal van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes, maar Beatrix zien we niet vaak. Tot nu! Er is een throwback foto uit 1978 geplaatst, waarop te zien is hoe Beatrix met haar familie van haar vaycay geniet.

Lees ook: Beatrix gespot met opmerkelijke tas

Veertig jaar geleden

"Volgende week woensdag begint het driedaagse staatsbezoek aan Ierland. Ruim veertig jaar geleden bracht Koning Willem-Alexander al eens een bezoek aan Ierland. In 1978 was hij met zijn ouders, Prinses Beatrix en Prins Claus, broers en neef Carlos (zoon van Prinses Irene) op vakantie in het Ierse dorp Sneem", luidt het bijschrift.

Willem-Alexander is nog een kleine jongen en lijkt overduidelijk veel op zijn oudste dochter Amalia. Beatrix is op de foto 40 jaartjes jong en straalt! Wat een zoete familiefoto hé?

Bron: RTL, beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook