Hollywood Breakfast

Mysterie koffiebeker Game of Thrones eindelijk opgelost!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Gastoptreden Marco Borsato op Pinkpop'

Marco Borsato maakt zondag zijn debuut op Pinkpop. Dat melden althans verschillende bronnen aan De Limburger. De populaire zanger zou een gastoptreden geven tijdens de show van Armin van Buuren, die de tweede festivaldag afsluit.

Marco sloot vorige week een serie van vijf concerten in De Kuip in Rotterdam af. Tijdens die shows was Armin van Buuren een van de vele gasten. De twee hebben momenteel samen met Davina Michelle, die op de eerste Pinkpopdag in actie kwam, een hit. Mogelijk komt ook zij het podium op.

Borsato, die al meer dan 25 jaar in het vak zit, trad nog nooit op Pinkpop op. Zijn goede vriend Guus Meeuwis was al wel eens aan de beurt. Hij was van de partij tijdens Pinkpop 2017.

Gwyneth Paltrow was rol in Spider-Man vergeten

Niet alle films die Gwyneth Paltrow doet, maken diepe indruk op haar. De actrice was vergeten dat ze kort te zien was in Spider-Man: Homecoming uit 2017.

Aan het eind van de stripverfilming is Gwyneth te zien als Pepper Potts, het personage dat ze ook vertolkte in de drie Iron Man-films en in de Avengers-reeks. Regisseur en acteur Jon Favreau herinnerde haar hieraan in de Netflix-kookserie The Chef Show.

"Weet je nog dat we samen in Spider-Man zaten", vraagt hij. "We zaten niet in Spider-Man", reageert Gwyneth, die denkt dat Jon in de war is met andere films waarin ze Pepper speelt. Nadat de regisseur de scène voor haar schetst herinnert de actrice het weer. "Oh ja! Was dat Spider-Man? Oh mijn god."

Mysterie koffiebeker Game of Thrones opgelost

Fans hebben eindelijk antwoord op de vraag van wie de Starbucks-koffiebeker was die per ongeluk te zien was in een aflevering van het achtste en laatste seizoen. Volgens Sophie 'Sansa Stark' Turner is Kit Harington de boosdoener, zegt ze in de talkshow van Conan O'Brien.

Omdat de beker opdook in een scène waarin Emilia Clarke te zien was, geloofden fans dat het haar koffie moest zijn. Sophie zegt nu dat de acteur, die de rol van Jon Snow vertolkte, vergeten was zijn drankje op te ruimen. "De koffiebeker stond vlakbij Kits stoel. Eerst gaf ik Emilia de schuld, maar ik geloof niet dat zij dat zou doen", zegt ze. "Het was Kit. Ik weet honderd procent zeker dat Kit het was."

Volgens de actrice is het fysiek onmogelijk dat iemand anders koffie dronk. "Ik draag een korset, dus ik zou in mijn broek plassen of moeten overgeven. Emilia draagt ook een korset en Kit niet. Het was Kit."

Bron: Panorama, Beeld: Game of Thrones, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook