Olcay Gulsen vertelt reden achter relatiebreuk Ruud de Wild

That's clear talk!

Lees ook

Afgelopen vrijdag maakte Ruud de Wild via Instagram bekend dat het over en uit is tussen hem en zijn liefje Olcay Gulsen. De presentatrice vertelt nu zelf waarom de relatie niet werkte.

Overleden

"Ik wil er wel wat over zeggen", begint Olcay haar verhaal tijdens RTL Boulevard. "Wellicht hebben jullie meegekregen dat een hele goede vriend van mij, en ook mijn ex, is overleden. Daardoor ben ik dingen weer anders gaan bekijken."

Lees ook: Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar

Reden

"Ik was ontzettend verdrietig", vervolgt ze. "En toen merkte ik wel dat ik veel meer tijd voor mezelf nodig heb. Ik wil eerst even mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen en me dan weer focussen op andere dingen. Dat is dus de reden." Clear!

Aan alles komt een eind

Ruud deelde het verdrietige nieuws via Instagram. "Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant", schreef hij bij een vakantiekiekje met Olcay.

Bron: RTL Boulevard, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook