Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Déze hunk stapt vanavond de 'Love Island'-villa binnen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Voeten Cardi B ontzettend opgezwollen na ingreep

Cardi B moet de komende tijd rust houden, en als je haar voeten ziet… Dan snap je meteen waarom. De rapper, die onlangs een liposuctie onderging en haar borsten liet liften, heeft extreem opgezwollen voeten overgehouden aan de ingreep. Ze heeft haar aankomende shows moeten cancellen.

Déze hunk stapt vanavond de 'Love Island'-villa binnen

Oeh la la: er stapt vanavond een nieuwe Islander de villa van 'Love Island' binnen. Het is de 27-jarige Miles, die naar eigen zeggen een oogje heeft op Islander Chey. Wij zijn benieuwd wiens harten sneller gaan kloppen van de Vlaamse hunk.

Fred van Leer past bruidsjurk

Gaat Fred trouwen? Nee, maar de stylist heeft wel iets anders te vieren. De opnames van een nieuw seizoen van 'Say Yes to the Dress' zijn namelijk afgerond. "What a ride !!!! Say Yes to the Dress 30 bruiden …. we hebben gelachen gehuild gegierd." Eerlijk is eerlijk, de presentator kan zelfs déze jurk hebben. We're jealous.

Bron: Instagram, Shownieuws, Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook