Ronnie Flex reageert op geruchten over kind met EOTBDD-ster Nikki

'We zijn zwaar teleurgesteld'

In mei liet EOTBDD-ster Nikki Ros weten dat ze zwanger is van Ronnie Flex. De rapper reageert.

De waarheid

De realityster beweerde in verwachting te zijn van Ronnie. "Ronnie weet het, maar hij zegt er niet veel op. Ik stuur hem veel berichten", liet ze toen weten aan Shownieuws. Ronnie besloot niet te reageren en zijn management liet weten dat de geruchten onzin waren. Dat blijkt nu te kloppen.

Nikki schrijft op Instagram: "Ik wil voor de duidelijkheid en de laatste keer de daadwerkelijke waarheid toelichten en hierna doe ik geen uitspraken. Xerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje en helaas wil hij niks met mij of de kleine te maken hebben."

Lees ook: Ronnie Flex deelt nieuwe foto van dochter Nori

Reactie Ronnie

Voor Ronnie was de aanleiding om nu wel te reageren. "Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die op komst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen..", begint hij zijn Instagram bericht. De rapper laat een screenshot zien van een gesprek tussen Ronnie's manager Breghje en een persoon van Shownieuws.

De rapper laat weten dat hij not amused is: "Onze reactie is dat wij zwaar teleurgesteld zijn dat Shownieuws zich leent voor fake news. Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks… maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden. En vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk). Alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap. Dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden van tevoren."

Daarna richt hij zich ook tot Nikki. "No hard feelings verder, its all about tha love. Ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste (inclusief Nikki Ros & de hele Shownieuws redactie)."

Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die opkomst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen.. Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks… maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap.. dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden vantevoren.. want we zijn tenslot allemaal gewoon maar mensen.. ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder, its all about tha love, en ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste… (inclusief Nikki ros & de hele show nieuws redactie)❤️ – Ronell Langston Plasschaert (27) #koekjevaneigendeeg

Een bericht gedeeld door Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) op

Bron: AD Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws