Met deze douchekap kun je douchen met make-up op

Beste idee ooit!

Lees ook

Iedereen kent het wel: je hebt zojuist make-up opgedaan, maar beseft je dan dat je je haar nog wil wassen voordat je weggaat. In dat geval is de kans dat je perfecte eyeliner wing en on point contour verpest wordt groot. Maar wees niet getreurd, want hier is nu eindelijk een oplossing voor!

Lord of the saviors

Say hello to the SHOWRSHIELD, een speciale douchekap die jouw make-up beschermt tegen het water uit de douchekop. De kap bestaat uit een plastic schild en klittenband, waarmee je hem vastzet op je hoofd. Hij is niet alleen ontworpen om je te redden van panda eyes, hij schijnt ook handig te zijn voor de genezing van gemicroblade wenkbrauwen, gezichtschirurgie en wimperextensions.

Lees ook: Nieuwe paspoppen Nike gesprek van de dag

Bescherming

Sheridan Elle, de bedenker van de gadget, vertelt: "Ik ben dit bedrijf begonnen na talloze malen onder de douche te hebben gestaan en mijn handen als geïmproviseerd schild te hebben gebruikt in een poging om mijn eerder aangebrachte make-up (die me veel tijd en geld kostte om aan te brengen) te beschermen tegen het ruïneren. Het werd al snel onderdeel van mijn schoonheidsregime en bespaart me talloze keren als ik me snel wil opfrissen."

Je kunt nu de SHOWRSHIELD voor $14,95 kopen op hun website. Momenteel verzenden ze alleen naar Engeland, dus nu maar hopen dat ze binnenkort ook naar Nederland versturen!

Bron: Pretty 52 Beeld: Bates Motel, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook