Last minute vaderdagcadeaus – dit willen mannen écht hebben

Inspiratie nodig?

Lees ook

Father's Day is just around the corner. Kun je nog wel wat tips gebruiken, maar heb je geen zin om op pad te gaan? Don't worry! Wij hebben alvast onderzoek voor je gedaan.

Verlanglijst

Uiteraard zeggen ze tegen jou dat ze al blij zijn met een kaartje en een ontbijt op bed, maar hebben ze in hun hoofd al een hele verlanglijst met wensen die ze stiekem best graag zouden willen krijgen.

Uit een onderzoek van Psychology Today blijkt dat vaders vooral niet willen dat je je creditcard flink laat wapperen voor een cadeautje. Ze gaan ze veel liever een dagje uit met hun kids, dan dat je ze trakteert op een hele lading cadeaus. Als laatste zien ze graag dat een cadeautje persoonlijk en handig is. Oftewel: geen gekke prullaria, maar vooral iets waar hij écht iets aan heeft.

Wij hebben dan ook een mooi rijtje met cadeaus voor je samengesteld, waar jouw papa zonder twijfel héél erg blij mee gaat zijn!

Lees ook: Dochter Eminem praat voor het eerst over haar vader

Bier

Bier is altijd goed. Dus wil jij dikke punten scoren, ga dan voor één van de twee Vaderdag packs van online bierwinkel Beerwulf.com, of alletwee natuurlijk. Is vaders al een bierkenner, kies dan voor het Beerwulf.com Vaderdag Premium Pack met 16 heerlijke bieren waarmee hij de diversiteit van de bierwereld kunt ontdekken. Is vader nog geen doorgewinterde kenner maar wel nieuwsgierig. Dan heeft Beerwulf.com het Selection Pack.

Blokarten

Als je van wind én snelheid houdt is dit wellicht iets voor jou en je pa. Op bepaalde stranden in Nederland kun je nu windzeilen over het strand. De sport is overgewaaid uit Nieuw-Zeeland en binnen vijf minuten leer je hoe je over het strand kunt racen.

Surprise stedentrip

Pak je graag uit, maar houden jullie ook wel van een verassing? Srprs.me regelt een verrassingsreis voor jullie. Geef tot in de detail door wat het beste bij jullie past en de organisatie regelt de rest. Vervolgens krijg je eerst het weerbericht, zodat je weet wat je mee moet nemen en daarna krijg je een kraskaart om je bestemming te onthullen. Krassen doe je uiteraard pas bij vertrek.

Maskertje

Hij zal er niet snel om vragen, maar des te leuker om cadeau te krijgen: een masker! Met het Starskin Leading Man masker kun je jouw vader pas écht in de watten leggen op vaderdag.

Escape room

Bijna elke stad en/of regio heeft deze spannende activiteit. Je wordt in een ruimte opgesloten en samen lossen jullie vraagstukken, puzzels en raadsels op in de hoop dat jullie uiteindelijk uit de kamer weten te ontsnappen.

The man box

Goodiebox is een maandelijks verwenmoment voor vrouwen. Maar ze lanceren deze maand een eenmalige limited edition, speciaal voor mannen. The Man Box is gevuld met zeven verzorgingsproducten, ideaal om te geven voor Vaderdag.

Bron: Psychology Today, Marie Claire, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook