Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Meghan wordt gasthoofdredactrice Vogue'

De Britse Vogue heeft een wel heel bijzondere gasthoofdredacteur ingeschakeld. Niemand minder dan Meghan Markle is verantwoordelijk voor de inhoud van het septembernummer, zegt een ingewijde in Us Weekly.

De echtgenote van de Britse prins Harry krijgt volledige vrijheid over de onderwerpen waar de editie over moet gaan. "Meghan gaat een opiniestuk schrijven en heeft meerdere powervrouwen gevraagd om een persoonlijk essay aan te leveren", aldus de ingewijde. De hertogin gaat zelf ook op de foto voor het blad.

Selena Gomez heeft geen Instagram op telefoon

Hoewel ze 152 miljoen volgers op Instagram heeft, heeft Selena Gomez de app zelf van haar telefoon verwijderd. De zangeres vertelde in een interview bij het Amerikaanse programma Live with Kelly and Ryan dat ze het sociale medium veel gebruikte, maar er depressief van werd.

"Ik denk dat het heel ongezond is voor jonge mensen, waaronder ik mezelf ook schaar, om compleet gefixeerd te zijn op alle comments die mensen onder foto's plaatsen. Want uiteindelijk doet dat toch wat met je. Ik voelde me niet meer goed over mezelf, keek anders naar mijn lichaam, dat soort dingen," aldus Selena. "Daarom heb ik de app verwijderd en heeft iemand anders het voor mij op een telefoon staan. Als ik iets wil delen, dan doe ik dat via die persoon."

Sasha Obama geslaagd voor high school

Ook bij Barack en Michelle Obama is de vlag uitgegaan: hun jongste dochter Sasha heeft haar diploma behaald. Sasha sloot haar high school-periode af aan de Sidwell Friends School in Washington, DC.

Nu beide dochters van school af zijn, is het de vraag of de Obama's in Washington blijven wonen. Bekend was dat ze daar wilden blijven totdat Sasha geslaagd was en nu dat het geval is, zou het zo maar kunnen dat ze wellicht terugkeren naar hun 'hometown' Chicago.

Laatste nieuws

Zie ook