Aldi lanceert dupe van bekende mascara

Hebben!
Aldi lanceert dupe van bekende mascara

Een likje mascara doet sommige ochtenden wonderen. Met het mega aanbod zou je ondertussen toch wel dé perfecte mascara gevonden moeten hebben, maar toch verschijnen er keer op keer nieuwe varianten die de vorige overtreffen. Dit keer is het Aldi die een hoop mensen versteld laat staan door hun nieuwe mascara.

Dupe

De nieuwste mascara's die de supermarktketen lanceerde, maakt een hoop tongen los. Het is namelijk een dupe van de welbekende They're Real mascara van Benefit. Je kunt niet ontkennen dat de mascara van de Aldi, genaamd Too Legit erg lijkt op de originele versie. De flesjes hebben dezelfde vorm en ook de layout en lettertypes lijken sprekend op elkaar.

Lees ook: Weg met je zwarte mascara, deze kleur wimpers zijn hot

Goed gelukt

Naast dat de mascara's dezelfde look hebben, beloven ze ook nog eens hetzelfde. Long-lasting, een mooie krul en veel volume. Klinkt bekend, right? Mensen die de mascara hebben gekocht en getest laten lovende reacties achter. "Het is elke cent waard", laat iemand weten.

De Aldi mascara koop je voor een prikkie. Het kost je alleen wel een tripje naar Engeland, want in Nederland is de mascara helaas (nog) niet te koop. Hopelijk komt het geliefde product ook snel in onze supermarkten te liggen.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR, Aldi

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fc9f583f0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });