Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Soundos onherkenbaar na extreme make-over

De goedgebekte precentatrice Soundos heeft haar bruine coupe ingeruild voor een nieuwe kleur: blond! Op Instagram deelt ze een kiekje van haar nieuwe kapsel. "AHA! MIJN HAAR IS ECHT BLOND! IS GEEN FILTER A SAHBI" schrijft ze erbij. Haar fans zijn razendenthousiast over de kleur. "Dat blonde haar staat je super" en "Omg cool", luidt het onder de foto.

JAHA! MIJN HAAR IS ECHT BLOND! IS GEEN FILTER A SAHBI!

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) op

Samantha (Barbie) de Jong en vriend vieren liefdesmijlpaal

Samantha en haar vriend Maron Hill zijn alweer vier maanden samen. Via Instagram laten ze weten dat ze nog altijd super verliefd op elkaar zijn. "Vandaag alweer 4 maandjes samen met mijn schatje!" schrijft ze onder de foto. Samantha zal de dag nooit meer vergeten. "We hadden het die avond zo leuk samen. Ik weet nog dat we allebei de afspraak hadden gemaakt om niet verliefd te worden, maar ja… het is toch gebeurd. Ik ben blij dat ik toen op die ene zaterdagavond met je ben meegegaan." Lief!

Wordt Dave Roelvink binnenkort vader?

In het realityprogramma De Roelvinkjes passen op de winkel staat de familie een zware taak te wachten. Ze mogen een paar dagen op vijf kinderen passen van tussen de twee maanden en zeven jaar. In de aflevering komt de kinderwens van Dave aan bod en als het aan de 25-jarige ligt, heeft hij over twee á drie jaar zelf een kleine spruit. Aan het einde biecht Dave op het best leuk gehad te hebben met de kinderen. "Ik heb gezien dat we ons er toch aardig doorheen hebben geslagen. En dat ehm… een kindje binnenkort toch nog niet zo heel gek is…"

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook