Grazia’s weekendtips: Vaderdag

Nog niks gepland dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen op 16 juni, oftewel Vaderdag.

Neem je vader mee naar het Vondelpark

Is je vader toe aan wat ontspanning? Neem hem dan mee voor een wandeling in het Vondelpark. Ga ook langs bij restaurant Vondelpark/3 en geniet van traditionele rundvlees, kroketjes op brood of een culinaire poke bowl. Om deze dag onvergetelijk te maken heeft Vondelpark speciaal een Instagram Board gemaakt voor het perfecte kiekje. Sounds like the perfect day, right?

Waar: Vondelpark in Amsterdam

Ga de strijd aan tijdens de XXLion Burger uitdaging

Ga de uitdaging aan met je vader en probeer een burger van meer dan een kilo(!) helemaal op te krijgen. Lukt het? Dan krijg je 'm cadeau van het restaurant. Durven jij en je pa het aan?

Waar: De Roode Leeuw in Amsterdam

Leer samen de beste restaurants van Amsterdam kennen

Tijdens de WijnSpijs Wandeling leren jij en je vader de beste restaurants in Amsterdam kennen. Bij ieder restaurant dat je passeert wordt er een signature dish geserveerd met een bijpassend glaasje wijn. Sounds delicious! Ook voor de visliefhebbers heeft restaurant Bar Fisk een speciaal seizoensmenu opgesteld, waar jullie lekker van kunnen genieten tijdens de stop. Haal HIER je kaartje.

Waar: Amsterdam

Ga voor een overheerlijke BBQ naar Mama Makan

Kom tijdens Vaderdag langs bij Mama Makan en ontvang een gratis biertje als cadeau. En dit is niet zomaar een biertje, want we spreken over de Summer Ale met dragonfruit & curacao orange. Geniet daarnaast van heerlijke Indonesische saté, verse salades en nog veel meer. Yummy!

Waar: Mama Makan in Amsterdam

Ga gezellig lunchen aan de Overijsselse Vecht

Naast een overheerlijke lunch, heb je een prachtig uitzicht op de rivier. Voor de stoere vaders onder ons staat er een stoere burger van de grill en een heerlijk biertje op het menu. Een tip: reserveer een tafel bij het raam of op het terras voor de mooiste view.

Waar: Mooirivier in Vecht

Beeld: IStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook