Donny Roelvink vertelt ware reden achter breuk met Amijé

Donny klapt uit de school.

Eind april maakte Donny Roelvink bekend zijn relatie met Amijé van der Laan over en uit was. Over de reden wilde hij toen niks kwijt, maar dat is inmiddels veranderd.

'Ik wil leven'

Aan weekblad Privé klapt de 21-jarige alsnog uit de school over de break-up. Dat zijn relatie met Amijé op de klippen liep, blijkt namelijk zijn beslissing zijn geweest. "Het ding is: ik ben jong, ik wil leven. Ik ben met heel veel dingen tegelijk bezig. Op dit moment wil ik dat alleen ervaren. Dat is de reden waarom Amijé en ik uit elkaar zijn.”

Lees ook: Donny Roelvink ondergaat metamorfose

Back together?

Hoewel de fit boy besloot de relatie te beëindigen, voelt hij nog steeds veel liefde voor Amijé. Hij benadrukt dan ook dat het absoluut niet aan haar lag, maar hij op zijn leeftijd het leven graag nog even alleen wil ontdekken. Hij sluit het ook niet uit dat hij en Amijé ooit weer bij elkaar terugkomen.

“Wat ik wel denk, en dat heb ik ook naar Amijé uitgesproken, is dat we elkaar heus ooit terugvinden, als dat zo moet zijn. Want ik geloof in ware liefde. Sommige mensen vinden elkaar op hun achttiende en blijven voor eeuwig bij elkaar, anderen hebben tussendoor vijf andere relaties voordat ze weer bij elkaar komen. De tijd zal het leren.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Donny zijn relatie met zijn inmiddels ex-vriendin verbrak. Na hun deelname aan Temptation Island VIPS besloot Donny ook al even tijd voor zichzelf te nemen.

Bron: Show Beeld: BSR

Laatste nieuws