Estavana Polman onwel geworden

Da's even schrikken!

Lees ook

Het was deze week even goed schrikken voor Estavana Polman. De handbalster werd onwel tijdens de begrafenis van de opa van vriendlief Rafael van der Vaart. Estavana werd direct naar het ziekenhuis gebracht, waar ze gelukkig niet al te lang hoefde te blijven.

Begrafenis

De Spaanse opa van de oud-voetballer werd in Spanje begraven, waar het qua temperatuur, in tegenstelling tot in ons land, du moment erg heet is. Een combinatie van hitte, vermoeidheid en emoties werden Estavana duidelijk te veel, waardoor ze zich steeds slechter begon te voelen en uiteindelijk onwel werd.

Lees ook: Estavana Polman: 'Mijn vader was in het begin helemaal niet zo blij met onze relatie'

Ziekenhuis

Rafael's vader nam Estavana gelijk mee naar buiten en besloot met haar langs het ziekenhuis te gaan. Daar werd ze door de doktoren gecheckt en bleek er gelukkig niets ergs aan de hand te zijn.

"Ze heeft een loodzwaar seizoen achter de rug met 48 wedstrijden. Daarin werd Estavana landskampioen van Denemarken, topscorer en stond ze bovendien in de finale van de Europa Cup. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat alles goed met haar gaat. Ze moet het alleen even rustig aan doen", aldus Estavana's moeder Winniefred aan De Telegraaf.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook