André Hazes maakt einde aan familie-ruzie Marco Borsato

Het ziet ernaar uit dat zoonlief de vete heeft doorbroken.

Lees ook

Onlangs schitterde André Hazes naast Marco Borsato op het podium in de Kuip. Hiermee maakt de zanger zeker een eind aan een lange familie-ruzie tussen de Hazes'jes en de Borsato's.

Vete

De vader van André, André Hazes Senior, wilde vroeger niets van Marco Borsato weten. Het was zelfs zo ernstig, dat de volkszanger Marco tijdens evenementen ontliep. Het ziet ernaar uit dat zoonlief de vete heeft doorbroken.

Dromen zijn bedrog

De reden achter André Hazes Senior's haat op Marco, was Marco's grote hit 'Dromen zijn Bedrog' in 1994. Dit had André zijn nummer én grote hit kunnen zijn, want de melodie was eerst aan hem aangeboden. Helaas zei de volkszanger 'Nee' tegen het lied.

Vanaf dat moment wilde Hazes niets meer met Borsato te maken hebben, volgens bronnen toch 'jaloezie'. Het was voor de volkszanger toentertijd namelijk lastig om nog een nummer één hit te scoren.

Lees ook: Is dit het teken dat André en Monique gaan trouwen?

Afscheidsfeest

Bodyguard Robert de Waal, die de volkszanger in de laatste jaren van zijn leven bijstond, vertelt in zijn boek 
De schaduw van André Hazes: "Wat ik zelf nooit heb begrepen, is dat Marco Borsato op het afscheidsfeest in de Arena was. Die twee hadden zo’n verschrikkelijke hekel aan elkaar dat 
als ik met André in de auto zat en hij een nummer van Borsato hoorde, acuut de radio uit moest en hij nog net niet het hele dashboard uit elkaar trok." Oei… Gelukkig is alles nu koek en ei tussen de Hazes'jes en de Borsato's.

Bron: Story, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook