Zwangere Channah Koerten woedend op vriend Quentin en Lie Meurs

The drama is happening!

Lees ook

The drama is happening: de zwangere Channah Koerten is allesbehalve blij met haar vriend Quentin. Hij heeft zich tijdens het uitgaan dit weekend flink misdragen met Lie Meurs.

What happened

De drie kennen elkaar van EOTBDD, en Channah en Lie waren zeker bevriend. Nu is er een filmpje opgedoken van een dronken Quentin en Lie in de club, waarin Quentin de Temptation Island VIPS-verleidster in haar nek likt.

Lees ook: Vervangt dít stel Channah en Quentin in Temptation Island VIPS?

Exit

Channah is not amused, wat logisch is. Ze is in verwachting van haar eerste kindje samen met Quentin, en het stel heeft om deze reden hun deelname aan het nieuwe seizoen van Temptation Island-VIPS moeten cancellen. "En ik lief thuis met een eerste vaderdag cadeautje… Exit", reageert ze na het zien van het filmpje in haar Instagram-stories.

Relatie

Ook deelt Channah screenshots van een Whatsapp-gesprek tussen haar en Lie."Voor de duidelijkheid. Lie moet doen wat ze wil doen!", schrijft ze. "Vind het jammer maar jullie hoeven haar niet te haten. Quentin is degene met een relatie, hij zou beter moeten weten, niet Lie." Haar volgers zijn het helemaal met haar eens, en steunen haar door reacties te plaatsen onder haar laatstgeplaatste foto. To be continued…

Bron & Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook