Betaalbare skincare met waanzinnige resultaten gaat viral

We need!

Lees ook

We doen er alles aan om onze huid zo gezond mogelijk te houden en smeren ons suf met dure crèmes en maskers. Toch zegt de prijs van een crème niet altijd alles over de kwaliteit. Superdrug verkoopt een spotgoedkoop smeersel en gebruikers zweren erbij.

Ingredienten

De nachtcrème gaat viral en niet zonder reden. Gebruikers beweren dat er geen betere crème bestaat voor een prachtige huid.

De Naturally Radiant nachtcrème is onderdeel van de gloednieuwe collectie van Superdrug die bestaat uit dag- en nachtcrèmes, oogcrèmes, balsems en serums. De ingrediënten bestaan uit kiwifruit en moerbextracten voor een glowy skin. De suikerbietenextract en fruitzuren zorgen voor een langdurige hydratatie en een zachte huid.

Lees ook: Aldi lanceert dupe van bekende mascara

Reviews

De reviews liegen er niet om. Zo schrijft iemand: "Na slechts twee keer aanbrengen van deze nachtcrème ziet mijn gezicht er inderdaad stralend uit, is mijn roodheid verdwenen en lijkt de huid gladder.'' Een ander laat weten: "GEWELDIG! Ik heb echt lastige puistjes gehad de afgelopen paar maanden, ik heb veel veel producten geprobeerd, meestal dure, maar deze moisturizer is verreweg het beste wat ik ooit heb gebruikt!"

Naast de goede werking wordt de crème voor maar £2.97 (€3) verkocht. Dus waar wacht je nog op?

Bron: Pretty 52 Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook