Je kunt nu werken voor Harry en Meghan

Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Lees ook

Ben jij je huidige baan zat of ben je in between jobs, denk jij een echte social media-expert te zijn en vind je het niet erg om naar Windsor te verkassen? Dan is er goed nieuws. Harry en Meghan hebben namelijk een vacature openstaan!

Record

Harry en Meghan zijn razendpopulair en dat is ook online te merken. Zo wisten ze met hun Instagramaccount een record te behalen, toen ze binnen nog geen zes uur miljoenen volgers binnenharkten. Maar het royal couple wil meer.

En dus schakelen ze een social media-expert in, een functie die jij zomaar eens kan vervullen. Uiteraard zit er een heel proces aan vast en zal je uitvoerig gescreend worden, maar hé: wie niet waag, wie niet wint.

Lees ook: Zien: Harry en Meghan delen eerste duidelijke foto baby Archie

Ruim salaris

Daarbij zal je als social media-expert direct met het koninklijk koppel samenwerken en zal je kantoor ook in hun onderkomen Frogmore Cottage te vinden zijn. En dan hebben we het nog niet eens over het ruime salaris van 400.000 euro per jaar gehad.

Lijkt ons genoeg reden om eens een kijkje te nemen op de website van de Sussex'jes. Tenminste, als je jezelf een échte social media-expert kunt noemen.

Mocht je toch liever dichterbij huis blijven? No worries! Grazia is namelijk op zoek naar een zomerstagiaire, waar je onder andere met social media aan de slag zult gaan.

Bron: The Mirror, Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook