Kaj Gorgels doet boekje open over nieuw seizoen Temptation Island VIPS

"Er gebeurt veel"
Kaj Gorgels doet boekje open over nieuw seizoen Temptation Island VIPS

Hij won de Talent Award bij de Televizier Ring en is de presentator van het populairste programma van het moment: Temptation Island VIPS. Wij spraken Kaj Gorgels (28) over het nieuwe seizoen dat vanaf eind juni wordt uitgezonden.

Goed gecast

Waar het afgelopen seizoen van Temptation Island tot saaiste ooit bestempeld werd, zullen we bij Temptation Island VIPS weer genoeg drama voorgeschoteld krijgen. "Heb je het ‘normale’ seizoen gezien, en vond je dat ook tegenvallen? Dan kan ik je vertellen: in het seizoen dat wij nu net hebben gedraaid, gebeurt veel", onthult Kaj.

Hij vervolgt: "De koppels gaan echt de verleiding aan en de verleiders en verleidsters zijn heel goed gecast dit jaar, dus er is meteen vanaf het begin veel interactie. Ik vond het jammer dat er afgelopen editie koppels deelnamen die om negen uur naar hun nest gingen. Waarom doe je dan in godsnaam mee? Bij ons is dat zeker niet het geval, er gaat een hoop gebeuren dat interessant is om te volgen." Benieuwd naar álle verleiders en verleidsters? Klik hier.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS start donderdag 27 juni om 9.00 uur op Videoland.

Lees ook: Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75de2932e6f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });