doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bom barst volledig tijdens emotionele exit Love Island

Drama Island!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bom barst volledig tijdens emotionele exit Love Island

De spanning liep de afgelopen dagen al aardig hoog op, maar gisteren barstte toch echt de bom in de Love Island-villa. De exit van Miles en Chey ging zeker niet zonder slag of stoot, aangezien Chey er met een knaller uit besloot te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Snode plannetjes

Zonder drama je koffer pakken en vertrekken? Dat zat er gisteren niet in voor Chey. Zij besloot nog even voor de nodige drama te zorgen, door samen met Lotte open kaart te spelen over Denzel.

De twee zouden namelijk een plannetje hebben bedacht om Chey, die na haar breuk met de 19-jarige Stenn vrijgezel was, nog iets langer in de villa op Gran Canaria te kunnen houden. Lotte zou Chey's maatje - of speelde er stiekem meer - Denzel hebben gesmeekt om voor haar in plaats van Aleksandra te kiezen tijdens een recoupling. Hoewel het niet zover heeft mogen komen, besloot Chey nog wel even dat de groep dit moest weten. En dus was het aan Lotte om uit de school te klappen.

Lees ook: Vader van Love Island's Stenn niet blij met Chey

Exit voor Chey

Die werd vervolgens zeer emotioneel, waarop Aleksandra ook in tranen uitbarstte. Denzel ging ondertussen door het lint en ontkende het gerucht in alle toonaarden. Hierdoor werd Jarne weer boos op Lotte, wat uiteindelijk voor nóg meer tranen zorgde. En Chey? Die pakte haar koffer verder in en verliet zonder een traan te laten de villa. Eind goed, al goed, zou je denken. Nou, think twice...

Ook na Chey's vertrek was de sfeer nog steeds niet te doen. Zo eiste Lotte dat Denzel eerlijk zou zijn, maar besloot hij vooral heel boos te blijven. Enfin, Aleksandra nam Denzel weer in haar armen en ook tussen Lotte en Jarne kwam het uiteindelijk weer goed. Al wilde Lotte hem nog wel even duidelijk maken dat Denzel diezelfde avond wel degelijk heeft toegegeven dat hij inderdaad voor Chey zou kiezen tijdens een recoupling. Hmm, hadden Chey en Lotte uiteindelijk tóch gelijk en kreeg Chey onterecht alle haat op zich?

Beeld: Love Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');