Holy moly: déze Netflix-film heeft alle records verbroken

Een echte must-see!
Holy moly: déze Netflix-film heeft alle records verbroken

It's a success! De film Murder Mystery heeft afgelopen weekend een record verbroken. Volgens streamingsdienst Netflix werd er namelijk nog nooit eerder zoveel naar een film gekeken in het eerste weekend na de release.

Gouden duo

Hoofdrolspeler van de film, Jennifer Aniston en Adam Sandler, zullen afgelopen dagen een dikke smile op hun gezicht hebben gehad, want het gouden duo blijkt ook dit keer weer een succes te zijn. De film werd in de eerste drie dagen nadat-ie op Netflix verscheen, maar liefst door 31 miljoen (!) huishoudens gestreamd.

Lees ook: Oh no: deze populaire serie verdwijnt van Netflix

Moord

En dat betekent eigenlijk maar één ding: de Netflix-film móet op je must-see list. In het kort nog even het verhaal, zodat je enigszins weet waar het over gaat. Adam Sandler speelt namelijk een agent uit New York, die samen met zijn vrouw, gespeeld door Jennifer Aniston, op vakantie is door Europa.

De spanning in hun huwelijk is al een tijdje verdwenen en met de vakantie hopen ze daar verandering in te brengen. Enne, die spanning krijgen ze. Alleen niet zoals gepland. Het stel wordt namelijk van iets beschuldigd wat ze niet hebben gedaan. Oops...

Bekijk de trailer hieronder.

Bron: Nu.nl Beeld: Murder Mystery, YouTube

    window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72b5708c97c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });