doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: kracht tonen

In Grazia vertelt ze over het vergroten van haar imperium
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: kracht tonen

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Shit happens

Terugkijkend op mijn leven en mijn carrière zijn er verschillende momenten aan te wijzen waarop ik ten onder had kúnnen gaan, als ik niet geweest was wie ik ben. Dan denk ik aan de scheiding van Rafael. Ook image wise had dat me schade kunnen toebrengen vanwege alle bad press. Ik vermoed dat heel wat mensen likkebaardend in hun handen hebben gewreven: nou zal het wel snel afgelopen zijn met haar – wat natuurlijk niet zo was.

Hetzelfde geldt voor het kwijtraken van Let’s Dance (waarna ik terug kwam met Das Supertalent en Sylvie’s Dessous Models) en het verlies van Hunkemöller (waarop ik mijn eigen lijn begon). Of het daten met mannen met wie het dan toch niets wordt. Maar uiteindelijk pak je de draad weer op en vind je je eigen weg.

Voor mij betekent power geloven in mezelf, het vertrouwen in jezelf nooit verliezen. Power is niet fluitend door een perfect leven glijden en zweven, power uit zich juist op de momenten dat je in een dal zit. Bij niemand gaat het altijd van een leien dakje, shit happens. Het gaat er vooral om hoe je omgaat met crises in je leven.

Die veerkracht heb ik niet altijd gehad, dat is een proces geweest. Ik heb ook een kwetsbare en gevoelige kant, wat zich in mijn tienerjaren heeft geuit in een eetstoornis en een lichte depressie. In mijn thirties werd de wereld onder mijn voeten vandaan geschopt toen ik kanker kreeg. Op het moment dat de dokter me vertelde dat ik een chemo moest hebben, zei ik: "Maar ik ga hier sterker en beter uitkomen dan ever." Wat mijn fourties me gaan brengen, geen idee.

Je leest de hele column in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');