Deze GTST-acteur gaat dit Temptation Island-programma presenteren

Dat wordt juicy!
Deze GTST-acteur gaat dit Temptation Island-programma presenteren

Nog maar een weekje en dan barst het Temptation Island-spektakel los. Waar Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels weer de presentatie verzorgen, maakt Olcay Gulsen bij Temptation Gossip plaats voor iemand anders.

Zomerstop

Door de welbekende zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden, heeft Ferry Doedens deze zomer iets meer tijd voor andere klussen. En dus zei hij maar al te graag 'ja' toen hem gevraagd werd om Temptation Gossip te presenteren.

Lees ook: Oh-oh, Fabrizio's ex is verleidster in Temptation Island VIPS

Quinten en Channah

De acteur slash presentator zal de kandidaten de komende weken het hemd van het lijf vragen en tegelijkertijd proberen om de meest juicy details naar boven te krijgen. Zo gaat hij onder andere langs Quinten, die samen met vriendin verplicht het programma moest verlaten. De reden? Channah is in verwachting van hun eerste kindje. Ook zouden de twee du moment uit elkaar zijn, wat voor nogal een emotioneel gesprek kan gaan zorgen. We zijn benieuwd!

De eerste aflevering is op 28 juni te zien op Videoland.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9790e24ceab', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });