Kijkers boos op voice-over Love Island

Kaj ging écht te ver.
Kijkers boos op voice-over Love Island

Oh-oh, Love Island ligt weer onder vuur. Nadat er na veel kritiek van voice-over werd gewisseld, krijgt nu ook de newbie, Kaj van der Ree, het te verduren.

Nieuwe Islander

De kandidaten werden gisteren getrakteerd op een nieuwe Islander, namelijk: Makiko. Een prachtige dame die duidelijk gelijk indruk wist te maken op haar mede-bewoners. Toch zorgde haar komst ook voor veel ophef.

Lees ook: Love Islands Chey onthult éindelijk waar haar vete met Denzel over ging

Kritiek

Haar bijzondere naam - Makiko is een Japanse naam, maar zelf is ze Indonesisch - werd door voice-over Kaj meerdere malen belachelijk gemaakt. Zo noemde hij haar onder andere Bokito en Burrito, iets wat de volgers uiteraard maar vreemd vonden. Op social media kon de presentator daarom op veel kritiek rekenen.

"Tijd om de voice-over te ontslaan. Erg irritant en heel erg schaamteloos en respectloos om haar naam dom uit te spreken. Echt achterlijk en tenenkrommend om aan te horen" en "De voice-over is echt respectloos over Makiko haar naam. Echt een afknapper" zijn enkele reacties over de uitzending van gisteravond.

Kaj heeft zijn excuses nog niet aangeboden.

Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9794ee5e2e4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });