Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lil' Kleine feest erop los, fans zijn not amused

Hoewel hij een kleine twee weken terug vader werd, lijkt de rapper nu al wat behoefte aan wat me-time te hebben. Jorik heeft vrouw en kind in Amsterdam achtergelaten en is samen met een paar vrienden partyeiland Ibiza onveilig maken. Fans van de rapper vindt het not done dat de kersverse papa zijn gezin nu al vrijwillig alleen laat. "Raar dat je niet bij je pasgeboren zoontje bent, maar ieder z’n ding”, "Waar is je zoon?” en "Moet jij je vrouw niet steunen en bij je zoon zijn, in plaats van dansen?” is slechts een greep uit de vele reacties. Ai…

Moeten ze dan

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Aan dit programma deed Love Island-kandidate Makiko mee

Gisteren betrad Makiko de liefdesvilla waar ze net als de rest van de kandidaten de ware liefde probeert te vinden. Voor velen kwam de prachtige verschijning bekend voor, en dat is eigenlijk ook niet zo heel gek. Makiko was namelijk onlangs ook al op televisie te zien. Ze deed toen mee aan het programma De Zwakte Schakel, wat dit jaar na vijftien jaar terugkeerde op de Nederlandse televisie.

Yolanthe Sneijder-Cabau plaatst eerste foto met neefje

Yolanthe is weer terug op Instagram en viert dat onder andere met een schattig kiekje met haar neefje Yono. "Zo trots op mijn kleine heerlijke neefje Yono! Kijk zijn lieve vingertjes", schrijft ze bij het schattige foto. Yolanthe's zusje Xelly beviel afgelopen april van een zoontje, die ze deels vernoemde naar haar oudere zus.

Bron: RTL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws