Waarom de breuk tussen Bradley Cooper en Irina Shayk er al langere tijd aan zat te komen

Irina was er klaar mee.
Waarom de breuk tussen Bradley Cooper en Irina Shayk er al langere tijd aan zat te komen

Waar al langere tijd voor gevreesd werd, lijkt nu ook de realiteit te worden. Bradley Cooper en Irina Shayk zijn volgens de laatste geruchten uit elkaar en zouden inmiddels de voogdij over dochter Lea aan het regelen zijn. Toch kwam de breuk niet voor iedereen onverwachts.

Where is the love?

Hoewel de film met Lady GagaA Star Is Born, voor velen het startsein was, zouden de relatieproblemen tussen Bradley en Irina al langer gaande zijn. Zo werden de twee al langere tijd op foto's gespot waarbij de liefde er nou niet per se van afspat. 

Lees ook: Internet wordt wild om hilarische foto van Lady Gaga en Bradley Cooper

Ruzies

Volgens de laatste geruchten zou vooral voor Irina de maat vol zijn. Bradley zou haar niet langer meer gelukkig maken en haar niet geven waar ze juist zo naar verlangde. "Irina had echt goede hoop voor de toekomst en dat ze na de geboorte van hun baby zouden gaan trouwen. Dat gebeurde alleen maar niet. Ze wilde meer van Bradley. In alles. Maar ze voelde zich erg ongelukkig en vond dat hij te veel tijd aan zijn werk besteedde", aldus een bron.

Voor het topmodel is het dus genoeg geweest en besloot ze haar koffers te pakken en te vertrekken. "Ze kreeg niet de commitment die ze wilde en was doodop van alle ruzies die ze hadden. Ze zijn erg verschillend en toen ze zich dit beiden realiseerden, was het alleen nog hun baby die hen verbonden met elkaar hield. En dus was het tijd om uit elkaar te gaan."

Zowel Bradley als Irina hebben allebei nog niet openlijk gereageerd op alle break-up geruchten.

Bron: Marie Claire US Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3766c5787f6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });