doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit is waarom Beyoncé haar zoon Sir heeft genoemd

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dit is waarom Beyoncé haar zoon Sir heeft genoemd

Beyoncé brak het internet toen ze twee jaar geleden de zwangerschap van haar twinnies bekendmaakte. Met een prachtige fotoshoot dropte ze een foto op Instagram en kon ze binnen no time op miljoenen likes rekenen. Een paar maanden later maakte ze opnieuw met een prachtige foto de namen van haar kroost bekend: Sir en Rumi Carter. En daar was nogal wat om te doen...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vraagtekens

Hoewel haar dochters naam enthousiast werd ontvangen, hadden velen toch wel een stel vraagtekens bij de naam Sir. Want waarom zouden Jay-Z en Bey hun zoon Sir Carter noemen? Wel, haar make-upartist, die zelf nota bene Sir John heet, vertelt nu het verlossende antwoord.

Lees ook: Zien: Beyoncé not amused met vrouwelijke aandacht voor Jay-Z

Make-upartist

Beyoncé heeft haar baby inderdaad vernoemd naar haar make-upartist. Tijdens haar zwangerschap had ze er het weleens met hem over, maar hij dacht dat ze het uiteindelijk niet serieus overwoog. Guess what, she did! Toen eenmaal bekend werd dat haar zoon de naam Sir had gekregen, stond de telefoon van Sir John dan ook roodgloeiend. "Het was de meest populaire week van mijn leven."

Bron: InStyle Beeld: YouTube, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');