Bizarre outfit Kendall Jenner gesprek van de dag

Het houdt de gemoederen flink bezig.

Lees ook

Dat de KarJenners flink verdienen aan advertenties is inmiddels geen geheim meer. Ze houden zich vaak netjes aan de regels door het op social media te benoemen, maar in real life lijken de KarJenners het soms toch even net iets anders aan te pakken.

Coca Cola

Kendall Jenner wordt er namelijk van beschuldigd een stiekeme samenwerking met Coca Cola te hebben. Het topmodel bracht met haar posse een bezoekje aan een avondwinkel, waar ze enkel en alleen de nieuwste smaak van Coca Cola kwam proeven. Op zich nog niks aan de hand. Ware het niet dat Kendall in een nette jurk en hoge hakken aan kwam zetten, en kleurde de jurk ook nog eens perfect bij Orange Vanilla flavour-smaak.

Lees ook: Wait, what: Kendall Jenner's favoriete work-out duurt slechts 11 minuten

Niks per toeval

Toeval? Volgens velen volgers niet. Zij denken dat het hele gebeuren in scène is gezet en zou het allemaal om een samenwerking gaan. En dat wordt haar niet in dank afgenomen. "Niemand houdt zijn colablikje zo vast. Sowieso een advertentie" en "De Kardashian doen niks per toeval" zijn slechts enkele reacties over het hele gebeuren.

Echter, Coca Cola ontkent het gerucht en zegt dat er absoluut geen sprake is van een advertentie. "Kendall Jenner is niet betaald door Coca Cola en dit is dus geen advertentie. Er is gewoon niks beters dan een ijskoude cola in de zomer en dat vindt Kendall blijkbaar ook." Hmm, time will tell!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook