Onverwachte wending Love Island zorgt voor verdeeldheid onder kijkers

Spoiler!
Onverwachte wending Love Island zorgt voor verdeeldheid onder kijkers

Een onverwachte wending tijdens Love Island zorgt voor veel verdeeldheid onder kijkers. *Spoiler Alert!*

Bye bye

Gisteren kwamen presentatoren Viktor en Holly met de mededeling dat twee dames de villa moesten verlaten. Bij de kijkers waren Rowena, Melany en Kyara het minst favoriet. Uiteindelijk werd Rowena gespaard, waardoor Melany en Kyara de show moesten verlaten. Natuurlijk ging dit niet gepaard zonder tranen... Want arme Matthy, hij moet zijn nieuwe liefje missen.

Lees ook: Kijkers boos op voice-over Love Island

Meningen

Kijkers zijn verdeeld: is het terecht dat Melany de villa moest verlaten? Onder de comments op Instagram zijn de meningen verdeeld. Veel fans vonden Melany en Matthy juist net zo'n leuk stel, terwijl anderen van mening zijn dat het jammer is dat een nieuwkomer als Kyara de show moet verlaten, aangezien ze er pas nét in zat. Wat vind jij?

Avontuur

"Mijn Love island avontuur zit er helaas op", deelt Melany op Instagram. "Het was een unieke ervaring met ups & downs. Ik ben super dankbaar voor de lieve mensen die ik heb leren kennen en de gevoelens die ik heb ontwikkeld. Voor mij was het uiteindelijk een geslaagd avontuur. Bedankt voor alle lieve berichtjes, ik ga mijn best doen ze te beantwoorden."

Bron: Instagram, Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f238818064', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });