doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Valerio Zeno weer gelukkig in de liefde

Valerio Zeno vertelt dat hij weer helemaal happy is in de liefde. Hij heeft sinds kort een vriendin, waar hij niet heel veel over vrij laat."Ik heb gewoon nog niet het idee dat ik dat moet vertellen. En dan bedoel ik niet, laat me met rust. Maar meer omdat ik gewoon zelf wil zien hoe het gaat", vertelt de presentator aan Ellen Hoog in een aflevering van Kunst van Genieten. To be continued!

Patty Brard haalt uit naar Johan Derksen

Dat Patty niet stapelgek is op Johan, was tijdens 6 Inside te merken. Toen er aandacht werd besteed aan Johan's liefde voor bluesmuziek, schiet Patty in de lach. “Oh sorry! Ja, ik vraag mij altijd af of die man zijn kapper dood is. Echt, niet te geloven. Ga je haar wassen en knippen.” Auch!

'Ashley Benson en Cara Delevingne in het geheim getrouwd'

Wedding bells voor Ashley en Cara? Volgens bronnen zijn de twee in Las Vegas in het geheim getrouwd. "Een Elvis-imitator heeft hen getrouwd. Zij nam na afloop een foto van het stel terwijl ze in een roze Cadillac wegreden”, verklapt Michael Kelly, eigenaar van de ’Little Vegas Chapel’ aan het Duitse Gala.

Hij vertelt ook dat de dames zwarte kleding droegen, en dat Charlize Theron, Sophie Turner, Joe Jonas en Nick Jonas aanwezig waren. Officieel zou het huwelijk niet zijn, omdat er geen trouwvergunning was.

Bron: Telegraaf, Instagram, 6 Inside, Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');