Anna Nooshin doet boekje open over verloving

"Natuurlijk ging-ie op z’n knieën''
Anna Nooshin doet boekje open over verloving

Het is alweer twee maanden terug dat Anna Nooshin ten huwelijk is gevraagd door haar grote liefde Nassim Zeta. Het kerstverse koppel doet in de LINDA.Meiden een boekje open over hun verloving.

Impulsief

De brunette vertelt dat trouwen eigenlijk nooit echt haar ding was, maar toen haar vriend Nassim eindelijk op zijn knieën ging, kon ze niks anders dan 'ja' zeggen. "Ik ben impulsief, niet iemand die lang over dat soort dingen nadenkt. Als het goed voelt, is dat genoeg", aldus de influencer.

Het aanzoek vond plaats in hun hotelkamer op Mauritius. "Gewoon, met z’n tweeën, heel oprecht en lief. Natuurlijk ging-ie op z’n knieën. Zijn er ook mannen die dat níét doen?'' vraagt Anna zich af.

Lees ook: Anna Nooshin maakt korte metten met zwangerschapsgeruchten

Geheim

Het koppel hield het goede nieuws voor een korte tijd geheim. "Omdat ik het zo heerlijk vond om nog even samen in onze bubbel te zitten. Alleen wij en de mensen die dicht bij ons staan waren in eerste instantie op de hoogte. Het liefst had ik het verder aan niemand verteld, maar ja: elke keer je ring moeten omdraaien is ook niet alles."

Wanneer de twee gaan trouwen, is nog niet duidelijk. Als Anna haar ideale huwelijk moet beschrijven wordt het een bridal cover van Vogue. Take notes, Nassim!

Dit bericht bekijken op Instagram

Never not stealing kisses ❤️

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75d8443e9e8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });